Somali Cumhurbaşkanı: Oğlum kaçmadı 

Haber ajansı AP'ye konuşan Somali Cumhurbaşkanı, kaza yapan 40 yşındaki doktor oğlu ile ilgili konuştu "Tutuklama emri yoktu. Bu bir kazaydı. Kaçmadı ve zaten bu amaçla bir avukat tuttu. Bir işi vardı ve ülke dışına çıktı.'

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, İstanbul'da motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan oğlunun "Türkiye'den kaçmadığını" savunarak oğluna Türkiye'ye geri dönüp mahkemeye teslim olmasını söylediğini belirtti. Doktor olan 40 yaşındaki oğlunun kazadan sonra birkaç gün İstanbul'da kaldığını belirten Mahmud, "Tutuklama emri yoktu. Bu bir kazaydı. Kaçmadı ve zaten bu amaçla bir avukat tuttu. Bir işi vardı ve ülke dışına çıktı" diye konuştu.
Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, İstanbul'da ölümlü bir kazaya karışan oğlunun " Türkiye'den kaçmadığını" savunarak, oğluna Türkiye'ye geri dönüp mahkemeye teslim olmasını söylediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Mahmud, "Hâlâ ülkeyle bağlantısı var ve geri dönüp mahkemeye teslim olması için kendisiyle konuşuyorum" dedi.

Bakmadan Geçme