Sosyal Medya Fenomeni Furkan Bölükbaşı Polis Katilini Atatürk ile Bağdaştırdı!

İstanbul Ümraniye'de 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve karakoldan kaçan şüpheliyi gözaltına almak isterken şehit düştü. Olayla alakalı tartışmalar sosyal medyada tartışılmaya devam ederken AK Partili sosyal medya fenomeni Furkan Bölükbaşı'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olurken biri polis iki kişi de yaralandı.

Şehit Yılmaz'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Ay Yıldız Camisi'ne getirildi.

Burada düzenlenen törende şehidin polis memuru eşi Semih Yılmaz, tabuta sarılarak "İzin aldık Sivas'a gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin Sivas'ı, bugün yola çıkacaktık." diyerek gözyaşı döktü.

FURKAN BÖLÜKBAŞI'DAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM!

Sosyal medyada yaptığı aykırı paylaşımları ile dikkat çeken ve hemen hemen her gün tepki çeken bir paylaşım yapmaya çalışan Furkan Bölükbaşı bu kez polisi şehit eden katili Atatürk ile bağdaştırdı. Katil Yunus Emre Geçti'ye ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı paylaşan Bölükbaşı, Atatürk imzasından dolayı "Şehit Şeyda Yılmaz'ın katili. Bir çocuğu katile çeviren ideolojiyi açıkça görüyorsunuz" ifadelerini kullandı. Yaptığı paylaşıma birçok kişi tarafından tepki gösterildi.

Bakmadan Geçme