Süper Kupa Maçı İptal Olursa Ne Olur? Tekrar Oynanır mı?

Süper Kupa Finali için Suudi Arabistan'da karşılaşacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe maça dakikalar kalmasına rağmen hala stadyuma gelmedi. Maçın iptal olup olmayacağı merakla beklenirken iptal olması durumunda neler olacağı araştırılıyor.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki toplantıdan Süper Kupa maçının oynanmasına karar verilmesine rağmen takımlar otellerden henüz ayrılmadı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın oynanıp oynanmayağına yönelik toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantıda bir araya geldi.

TFF Başkanı Büyükekşi ve başkanlar arasında yapılan toplantının ardından Süper Kupa maçı için oynama kararı çıktı.

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, maça az bir süre kalmasına rağmen kamp yaptıkları otellerden henüz ayrılmadı.

Galatasaray'ın Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin verilmezse maça çıkmayacağı iddia edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şu anda görüşme halinde.

Ali Koç ve Dursun Özbek'in final maçı öncesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine bildirdiği belirtildi.

Bu gelişmelerin yanı sıra Beşiktaş ve Trabzonspor'dan Atatürk paylaşımı geldi. Beşikta Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak "Atam izindeyiz" notunu düştü.

SÜPER KUPA İPTAL OLURSA NE OLACAK?

Süper Kupa maçının oynanmaması durumunda TFF ile kulüplerin alacağı ortak bir kararla maçın ileri bir tarihte Türkiye'de oynanma durumu var.

Bakmadan Geçme