Survivor Hasan Yalnızoğlu Kimdir? Hasan Yanızoğlu Neden Öldü?

Survivor yarışması ile hafızalara kazınan ünlü dansçı ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu'nun hayatını kaybetti. Kamuoyunda Hasan Yalnızoğlu kimdir, nasıl ve neden öldü? Sorularının cevabı merak konusu oldu.

Survivor yarışması ile hafızalara kazınan ünlü dansçı ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu'nun hayatını kaybetti. Kamuoyunda Hasan Yalnızoğlu kimdir, nasıl ve neden öldü? Sorularının cevabı merak konusu oldu.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Yalnızoğlu, aslen Rizelidir. Küçük yaşlarda jimnastiğe başlayan Yalnızoğlu, futbolla da ilgilenmiş ve zamanla yüzme sporunda başarılar elde etmiştir. Orta öğrenimini Pendik'te tamamlayan Yalnızoğlu, yüksek öğrenim hayatını Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümlerinde sürdürmüştür.

Spor kariyerinde birçok başarı elde eden Yalnızoğlu, daha sonra dans ve oyunculuk alanlarında da kendini göstermiştir. "Sultans of the Dance" ve "Anadolu Ateşi" dans gruplarında baş dansçı olarak görev almıştır. 2007 yılında, kendisi gibi bir dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir.

Yalnızoğlu, 2005 yılında "Survivor Ünlüler - Gönüllüler" yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci olmuştur. 2013 yılında Şişli'de kendi adını taşıyan bir spor salonu açmış, 2014 yılında ise "Öğrenilmiş Duygular" isimli kişisel gelişim kitabını yayımlamıştır. 2015 yılında Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği "Survivor All Star" yarışmasında Gönüllüler takımında mücadele etmiş ve yarışmayı 5. olarak tamamlamıştır. Ayrıca, 1997 yılında düzenlenen "Best Model of Turkey" yarışmasında, kadınlarda Deniz Akkaya'nın, erkeklerde ise Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından ikinci olmayı başarmıştır.

HASAN YAZICIOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Pankreas kanseri ile mücadele eden Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayatını kaybetti.

MUHABİR

Bakmadan Geçme