Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Nefise'nin instagramı ne?

Survivor All Star yarışmacıları kimler merak konusu oldu. Nefise Karatay Survivor 2024'de yarışan isimlerden olacak, Nefise Karatay kimdir?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nefise Karatay biyografisi araştırılmaya başlandı. Uzun zamandır heyecanla beklenen Survivor All Star bu akşam ekranlara geliyor. Survivor All Star 2024 yarışmasında mavi takımda yer alacak Nefise Karatay'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşındai İnstagram hesabı ne? İşte detaylar…

Survivor 2024 All Star bu akşam izleyici ile buluşuyor. Survivor'un iddialı isimleri arasında yer alan Nefise'nin hayatı merak edilirken " Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşındai İnstagram hesabı ne?" soruları araştırılmaya başlandı.

Survivor All Star formatıyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli olurken geçtiğimiz yıllarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ogeday, Sahra, Yasin Obuz, Furkan Kızılay, Damla Can, Turabi, Özgür Tetik, Merve Aydın gibi isimlerin yanı sıra All Star kadrosunda Nefise'de yerini alacak. Nefise, son şampiyon ünvanıyla adaya gidecek.

Geçtiğimiz sezon Özgür Tetik ile adını finale yazdıran Nefise Survivor, şampiyon olmuştu. Nefise en büyük hayalinin Nagihan ile yarışmak olduğunu dile getirerek yarışma öncesi gündeme gelmişti. Küçük yaşlardan itibaren spora başlayan Nefise'nin başarıları dikkat çekiyor.

Nefise Karatay 2023 yılında Özgür Tetik ile SMS oylamasında Survivor finalinde karşı karşıya gelmiş ve kazanmıştır.

Survivor, parkurlarında hız ve çabukluğuyla dikkat çeken yarışmacı zaman zaman konuşmalarıyla gündem olmuştu.

Milli Sporcu Nefise Karatay 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam ediyor.

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Nefise, henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Fenerbahçe ile kariyerine başladı. İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti.

Nefise Karatay intagram hesabı 'nefiseekaratay' üzerinden paylaşımlar yapıyor.

Bakmadan Geçme