Tabii Spor Nasıl İzlenir? Tabi Spor Ücretli mi Ücretsiz mi?

TRT'nin organizasyonu olan Tabii'de maç yayınları yapılmaya başladı. Şampiyonlar Ligi'nin maçlarından birçoğu Tabii Spor'dan yayınlanacak. Spor severler Tabii Spor'un nasıl izleneceğini merak ediyor ve araştırıyor. Ayrıca Tabii Spor'un ücretli olup olmadığı da araştırılan konular arasında.

TABİİ ücretli mi, üye nasıl olunur?

Bu tür sorular milli maçlar devam ederken izleyenlerin de odaklandığı konulardan oldu.

TRT Tabii 5 farklı dilde ve 25 ülkede hizmet vermeye devam ediyor.

TRT Tabii platformunda hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanmış birçok proje yer alacak. İçerisinde platforma özel üretilen pek çok içerik de bulunacak.

Dünyanın heyecanla takip ettiği 2024 Paris Olimpiyatları'nda voleybol karşılaşmaları da TRT Spor'dan yayınlanmıştı. Nefes kesen karşılaşmaları TRT Tabii canlı izle ekranı ile takip etmek isteyenlerin öncelikle uygulamaya kaydolması gerekiyor. İşte, TRT Tabii indirme ve üyelik oluşturma bilgileri.

TRT Tabii Premium üyelik almak için 99 TL ödeme yapılması gerekmektedir. Maç yayınlarını takip etmek isteyenlerin Tabii Premium üyeliği yapması şarttır.

TRT TABİİ'YE NASIL ÜYE OLUNUR?

TRT Tabii, 7 Mayıs'ta Türkiye'de kullanıma sunuldu. Platform ilk aşamada ücretsiz olarak kullanılabilecek şekilde açılmıştı ancak daha sonra bazı dizi, program ve yayınları izleyebilmek için Premium üyeliği istenmeye başlandı. 2024'ün ilerleyen dönemlerinde ise platformun uluslararası pazarlara açılması planlanıyor. TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak izleyebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz.

TABİİ PLATFORMUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

TRT TABİİ NEDİR?

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii platformu Türkçe, Arapça, Urduca İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapıyor. tabii, aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona kadar birçok orijinal içeriğe ev sahipliği yapıyor. Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri dahil olmak üzere toplamda 184 yeni bölüm ile 30'un üstünde proje yer almakta. Ayrıca çocuklar için animasyon içerikleri de platformda kendine yer alıyor. Aynı şekilde TRT'nin sevilen yapımları da platformda mevcut.

Bakmadan Geçme