Tahliye Olan Nihal Candan Doğum Gününü Kutladı Yaptığı Paylaşım Dikkat Çekti!

Tahliye olduktan sonra eski hayatına geri dönen ve kilo almaya başlayan Nihal Candan, dün 29. yaşını kutladı. Doğum günü için özel olarak yaptırılan büyük bir pastayla kutlama yaptı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 6 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, anoreksiya nervoza teşhisi konulduğu için nisan ayında cezaevinden tahliye edilmişti.

SOSYLA MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Kardeşi Bahar Candan, Nihal'in cezaevinden çıktıktan sonra hayatını eskisi gibi yaşamaya devam ettiğini belirtti. Nihal Candan'ın doğum gününü kutladığı paylaşımlar ise sosyal medyada dikkat çekti.

Tahliye olduktan sonra eski hayatına geri dönen ve kilo almaya başlayan Nihal Candan, dün 29. yaşını kutladı. Bir mekanda düzenlenen partide beyaz mini elbisesiyle dikkat çeken Candan, doğum günü için özel olarak yaptırılan büyük bir pastayla kutlama yaptı.

Nihal Candan, Instagram hesabından doğum günü kutlamasına dair fotoğraflar paylaştı ve paylaşımına "Suçlu değil" notunu ekledi. Bu paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme