Tanju Özcan Seçimi Kazanamazsa Siyaseti Bırakıyor

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'namus, şeref sözü' diyerek canlı yayında istifa dilekçesi imzaladı.

CHP'nin yeniden belediye başkan adayı olarak gösterdiği isimlerden birisi de sık sık aykırı açıklamalarıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu.
Açıklamaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile girdiği polemiklerle sık sık gündeme gelen zaman zaman yaptığı açıklamalar ve hareketlerden dolayı partisinin de tepkisini çeken eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu döneminde de partiden uzaklaştırılan Özcan, yaptığı açıklamayla yine gündem oldu.

DAHA ÖNCE YİNE AYNI SÖZÜ SÖYLEMİŞTİ


Daha önce 'Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa siyaseti bırakırım' sözleriyle çok konuşulan ve 'Neden bırakmadı?' diye eleştirilen Özcan, istifa iddiasını farklı bir boyuta taşıdı.

Katıldığı bir televizyon programında canlı yayında istifa dilekçesini yazan ve imzalayan Özcan, 'Yerel seçimi kazanamazsam siyaseti bırakıyorum. Sayın Erdoğan'la da uğraşmayacağım. Namus, şeref sözü' diyerek istifa dilekçesi imzaladı.


Özcan, 31 Mart yerel seçimlerinde Bolu Belediyesi'ni 5 yıl daha CHP'de tutabilmek için mücadele edecek.

Bakmadan Geçme