Taziye Evine Giderken Kaza Yaptılar 2 Kişi Öldü

Elazığ'da hayatını kaybeden anne ve oğlunun, önceki gün yine trafik kazasında ölen köylülerinin taziyesine giderken kaza geçirdiği öğrenildi.

Olay, Elazığ-Malatya karayolu Karaali köyü mevkii Çavuşlu köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeki Çapkur idaresindeki 23 BF 474 plakalı otomobil ile E.N.G. yönetimindeki 23 BS 905 plakalı otomobil çarpıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışma sonucu E.N.G. yönetimindeki otomobilde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, 90 yaşındaki Hanım Çapkur olay yerinde hayatını kaybetti.

1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere morga nakledildi. Kazanın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zeki Çapkur da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TAZİYE İÇİN CENAZE EVİNE GİDECEKLERDİ

Geçtiğimiz Çarşamba günü Sivas'ın Gürün-Pınarbaşı karayolunda meydana gelen bir trafik kazasında, E.K. yönetimindeki 23 DD 822 plakalı kamyonet arızalandı. Sürücü kamyoneti yol kenarına park ederken, yolcu olarak bulunan Ömer Duruk, kamyonetle ilgilenirken karşı şeritte seyreden A.Ğ. idaresindeki 79 T 0168 plakalı ticari taksinin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Bu kazada hayatını kaybeden Hanım Çapkur ile oğlu Zeki Çapkur'un, Gürün-Pınarbaşı karayolundaki kaza sonrası hayatını kaybeden köylülerden Ömer Duruk'un Sürsürü Mahallesi'nde bulunan taziyesine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme