Tepkiler Üzerine Azra Kohen Açıklama Yaptı! Asla Öyle Bir Şey Yok

Yazar Azra Kohen, Gazze Şeridi'nde, Filistinlilerin çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerlere götürdüğünü iddia ederek, 'Yavrusunu korumayan, yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor' şeklinde tepki göstermesi sosyal medyada gündem oldu. Gelen tepkiler üzerine Azra Kohen Açıklama Yaptı.

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yapılan saldırılarda onlarca vatandaş hayatını kaybetti. Uluslararası Adalet Divanı'nın Saldırıları durdurun" çağrısına rağmen saldırılarına devam eden İsrail, Refah'ı hedef aldı. 40'tan fazla sivilin hayatını kaybettiği saldırının ardından yorum yapan yazar Azra Kohen, Filistinlilerin çocuklarını bilerek bombanın atılacağı yerlere götürdüğünü açıklamasında sonra gelen tepkilere bir video ile yayınladı.

TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Filistinlilerin çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerlere götürdüğünü iddia ederek, "Yavrusunu korumayan, yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" şeklinde tepki göstermişti.

Gelen tepkiler üzerine bir video yayınlayan Azra Kohen Şu ifadeleri kullandı.

Bir kere ben Müslüman ailede büyüdüm. Filistinli annelere tepki göstermedim. Sosyal medya paylaşımları çoğalsın diye yavrusunu kurban edenlere tepki verdim. Biz paylaşalım diye kurban edilen çocuklar var. Filistinli annelere tek kelime bile etmedim. Yayınladığım şeyleri farklı yerlere çektiler. Sadece videoları paylaşılsın diye çocukları kurban edenlere tepki verdim. İsrail devletini savunduğumu kimse söyleyemez. Yayınladıklarımı farklı şekilde yorumlayıp yayınladılar.

???? Yazar Azra Kohen, gelen tepkiler sonrası açıklama yaptı:

- Bir kere ben Müslüman ailede büyüdüm.
- Filistinli annelere tepki göstermedim.
- Sosyal medya paylaşımları çoğalsın diye yavrusunu kurban edenlere tepki verdim.
- Biz paylaşalım diye kurban edilen çocuklar var https://t.co/9EZTn8dQNH pic.twitter.com/tSuHHoo92m — Daily Islamist (@dailyislamist) May 30, 2024

AZRA KOHEN KİMDİR?

Yazar Azra KOHEN 1979 yılında İzmir'de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Kanada'da Ottowa Üniversitesi'nde Üçüncü Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi bölümünde eğitim almış, daha sonra Liverpool Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

İyi derecede İngilizce ve İtalyanca konuşan Azra Kohen evli ve bir çocuk annesidir. Ülkemizde yayınlanan Fİ-Çİ-Pİ isimli üçlemesi ve AEDEN ve GÖR BENİ isimli eserlerin yazarıdır. Üçleme kitapları dizi olarak işlenmiş ve Fİ ve Çİ adı altında izleyici ile buluşmuştur.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme