Terörist Başı Öcalan'ı Meclis'e Davet Eden Bahçeli'den TUSAŞ'taki Terör Saldırısına Tepki!

Partisinin grup toplantısında PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı Meclis'te konuşma yapmaya davet eden MHP Lider Devlet Bahçeli, TUSAŞ'ta yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine terör saldırısı gerçekleştirildi. Hain saldırıda 5 kişi şehit oldu, 22 kişi yaralandı.

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan'ı Meclis'te konuşma yapmaya davet ederek tepkilerin odağına yerleşen MHP Lideri Devlet Bahçeli de terör saldırısını kınayan liderler arasında yer aldı.

BAHÇELİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.

"HİÇBİR HAİN VE HASMANE HESAP TUTMAYACAK"

Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır."

MUHABİR

Bakmadan Geçme