Teşkilat 59. Bölüm 25 Aralık Pazar TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Teşkilat 59. Bölüm 25 Aralık Pazar TRT 1 Yeni Bölüm İzle.. TRT'nin Yeni Sezon bölümleriyle yayınlanan Teşkilat dizisi Her Pazar 20.00'da TRT ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Teşkilat yeni sezonda yeniden çok izlenen ve merak edilen diziler arasında yer almaktadır. Başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say gibi başarılı oyuncuları bulunan Teşkilat dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Teşkilat dizisinin 59. bölümü bugün 25 Aralık Pazar günü 20.00'da TRT' de izleyenleri ile bir araya gelecek. Teşkilat 59. Bölüm 25 Aralık Pazar TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Teşkilat 59. Bölüm 25 Aralık Pazar TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Teşkilat Dizisi 59. Bölüm 1. Fragmanı İzlemek İçin Tıkla..



Teşkilat Dizisi 59. Bölüm 2. Fragmanı İzlemek İçin Tıkla..



Teşkilat Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Teşkilat Dizisinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin, Seren Deniz Yalçın, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Atılay Uluışık, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak gibi birçok başarılı oyuncu yer almaktadır.

Teşkilat 58. Bölüm Son Bölüm Tekrarını TRT 1 İzle..

Teşkilat Dizisi 58. Bölümde ne yaşandı? Teşkilat Dizisi 58. Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..


Teşkilat Dizisinin Konusu Nedir?


Milli İstihbarat Teşkilatı'nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu 'Şirket' yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir. Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Teşkilat 59. Bölüm 25 Aralık Pazar TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Bakmadan Geçme