TFF Başkanı İstifa Edecek mi? Sosyal Medya Yıkılıyor!

Süper Kupa Finali için Suudi Arabistan'da ısrarlı olan TFF'nin bu ısrarı kupa finalinde maç oynanmama seviyesine getirdi. Süper Kupa Finali için Suudi Arabistan'a giden Galatasaray ve Fenerbahçe Arabistan yetkililerin Atatürk'lü tişrötlere izin vermemesi üzerine takımlar tepki göstererek sahaya çıkmadı ve maç oynanmadı. Olayın öncesinde ve sonrasında yüzbinlerce kişi TFF'ye ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki yağdırdı.

Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşmanın başlamasına yarım saatten az kalmasına rağmen Süper Kupa maçının oynanacağı stada gitmedi. İki takımda otelde Türkiye Futbol Federasyonundan gelmesi düşünülen "Süper Kupa Maçı İptal" resmi açıklamasını beklediği iddia edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüp Yönetimiyle toplantı halinde olduğu ifade edildi. Maça dakikalar kalmış olmasına rağmen toplantı henüz bitmedi.

Öte yandan iki takımın da özel uçaklarının hazırda bekletildiği öğrenildi.


Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanmayacak. Takımların ve TFF'nin birazdan açıklama yapması bekleniyor.

TFF BAŞKANI İSTİFA EDECEK Mİ?

Spor camiasının en büyük gündemi olan Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından gözler TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çevrildi. Son zamanlarda koltuğu daha çok tartışılır hale gelen Mehmet Büyükekşi'nin istifa açıklaması bekleniyor.

Henüz resmi açıklama yapılmamakla birlikte Büyükekşi'nin görevden isttifa ettiği haberi geldi.

Bakmadan Geçme