THY İran Seferlerini Neden İptal Etti? Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak? İran'da Son Durum Ne?

THY bu gece İran'a gerçekleşmesi planlanan bazı uçak seferlerini iptal ettiğini açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile İran arasında gerçekleşen gerginlik sebebiyle bu gece İran'a gerçekleşmesi planlanan bazı uçak seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

THY İRAN SEFERLERİ NEDEN İPTAL OLDU?

Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da İsrail tarafından öldürülmesinden sonra artan gerginlik sebebiyle Türkiye'den İran'a gerçekleşmesi planlanan bazı uçak seferleri iptal edildi.

UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk Hava Yolları (THY), bu gece İran'a yapılması beklenen bazı uçak seferlerini iptal ettiğini açıkladı. Seferlerin sabah saatlerinde yapılacağı ifade edildi.

İRAN'DAKİ SON DURUM

Filistin, Lübnan, Suriye ve son olarak Yemen'e saldırılar düzenleyen İsrail, Heniyye suikastıyla bu kez saldırılarını doğrudan İran'a taşımış durumda. Bu hamle, İsrail'in İran'a meydan okuma girişimi olarak değerlendirilebilir. İsrail, İran topraklarında gerçekleştirdiği saldırıyla Tahran'ın kırmızı çizgilerini tanımadığını ortaya koymuş oldu ve ABD'nin verdiği açık desteğe güvenerek tamamen bölgeyi tehdit eder duruma geldi. Bu söylemler, Tel Aviv'deki yetkililer tarafından açıkça dile getiriliyor.

Bakmadan Geçme