Ümit Özdağ'dan Bahçeli, Erdoğan ve Özel'e Zehir Zemberek Tepki!

Ümit Özdağ: 'Erdoğan'a, Bahçeli'ye Özel'e soruyorum Öcalan'a ne teklif ettiniz? Türkiye'nin bir bölgesinin Kürdistan olmasına mı karar verdiniz, devletin resmi dilini değiştirmeye mi karar verdiniz, Öcalan size ne karşılığında ne veriyor?'

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında PKK elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan'a yönelik Meclis'te konuşma yapma çağrısı siyasette geniş yankı buldu.

Bahçeli'nin çağrısı siyaset başta olmak üzere toplumun çok büyük bir kesiminden tepki sesleri yükselirken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den destek gecikmedi.

Bahçeli'nin açıklamalarına en sert tepki ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi.

ÖCALAN'A HANGİ TAVİZLERİ VERDİNİZ?

Özdağ, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Bahçeli'nin bu çağrısı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel tarafından da desteklenmiştir. Artık Türkiye'de Cumhur ittifakı ve CHP'den oluşan ve yeni adıyla Cumhur Halk Partisi vardır ve DEM'le koalisyon içindedir. Artık Erdoğan, Özel, Bahçeli ve Öcalan'ın el ele yürüdüklerini görüyoruz. Devlet Bahçeli'nin Öcalan DEM grubunda konuşsun ifadesi tam bir siyasal cinnettir. Devlet Bahçeli belli ki terör örgütünü hiç tanımamış. Terör örgütünün sözde başkanlık konseyi yapmış olduğu edepsiz açıklamada savaşa biz karar veririz mahallinde açıklamalar yaptı. Terörist başı Öcalan'ın fili bir oteritesi yok. Kurucu olmasından dolayı simgesel bir otoritesi var. Öcalan'ın ne demesini bekliyorsunuz? Hadi silahlarınızı gömün barış yapalım... Böyle mi demesini istiyorsunuz. Siz önce Türk milletine itiraf edin. Öcalan'a bu konuşmayı yapması için ne verdiniz? Özgür Özel el yükseltiyorum. Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahibi olmayı teklif ediyorum diyor. Erdoğan'a, Bahçeli'ye Özel'e soruyorum; Öcalan'a Türk milletine ait neyi vermeyi teklif ettiniz ne teklif ettiniz? Türkiye'nin bir bölgesinin Kürdistan olmasına mı karar verdiniz, devletin resmi dilini değiştirmeye mi karar verdiniz, federal bir Türkiye kırmaya mı karar verdiniz. Güneydoğu da özerk bir Kürdistan kurmayı mı verdiniz. Öcalan size ne karşılığında ne veriyor? Bunu Türk milletine açıklamak zorundasınız. Öcalan'a hangi tavizleri verdiniz. Öcalan Suriye PKK'sı PYD'nin 140 bin kişiden oluşan yapısını dağıtacak mı? Yoksa Öcalan'a sadece Türkiye'de değil Suriye'de de mi devlet kurmasına izin veriyorsunuz?

TÜRK DEVLETİNİN TERÖRÜ DURDURMAK İÇİN TERÖRİST BAŞININ DESTEĞİNE İHTİYACI YOKTUR!

Abdullah Öcalan'ın PKK'yı lav etme gücü yoktur. İlginç olan çözüm süreci faciasını bu ülkeye yaşatan AK Parti'nin DEM ve ardılı partilerin ve terör örgütünün aklına bile gelmeyen terörist başını mecliste konuşturma teklifi Türk milliyetçiliğini temsil iddiasındaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelmiştir. Terörist başına olmayan payeler sunmak Devlet Bahçeli'ye düşmez. Devlet Bahçeli'nin bu ifadelerinden dolayı ortaya haklı bir infial çıkmıştır. Vatanseverler milliyetçiler derin bir hayal kırıklığı içindeler. Devlet acziyet içine sokulmuştur. Türk devletinin terörü durdurmak için terörist başının desteğine ihtiyaç yoktur.

Türk ordusu ve polisinin en seçkin evlatlarından 793 tanesi Hendek çatışmalarında şehit düşmüştü binlerce yaralımız vardı. Sizin siyasette yaptığınız hataları onlar aziz kanlarıyla düzeltmeye çalıştı.

Bahçeli'nin terörist başını Meclis'te konuşturma fikri kendisine mi aittir yoksa yerli ve milliliği elinden bırakmayan AKP tarafından mı kendisine söylettirilmiştir. Bahçeli bir süre önce geçen sene mayıs ayında çok şey değişecek inşallah Türkiye değişmez demişti. Sayın Bahçeli Türkiye'yi değiştirmeye karar vermişiniz anlaşılan. Öcalan'a neler vereceksiniz?

Bahçelinin yolu yıkım yoludur onunla olan veya destek verenler de bu yıkıma ortaktırdırlar. MHP'ye gönül vermiş bütün kardeşlerime seslenmek istiyorum lider bildiğiniz kişinin terör seviciliği yapması sizi kızdırıyorsa sizleri önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve Alparslan Türkeş'in ülkülerinde teröre karşı dimdik duran Zafer Partisi'ne gelmeye davet ediyorum."

Ayrıntılar geliyor...

MUHABİR

Bakmadan Geçme