Ünlü doktor Ender Saraç hakkında şok iddia

Türkiye'nin TV'de yayınlanan sağlık programlarından tanıdığı ekranların ünlü doktoru Mehmet Ender Saraç hakkında sosyal medyada şok bir iddia gündeme geldi.

Muhammet Yakut isimli sosyal medya kullanıcısı doktor Ender Saraç'ın oğluna yönelik cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya çağrıda bulundu.


Paylaşımla birlikte istismar olduğu iddia edilen bir video ve Ender Saraç'ın oğlunun okulunda rehber öğretmen tarafından tutulduğu iddia edilen tutanağa da yer verildi. Tutanakta, Saraç'ın oğlunun babasının kendisini taciz ettiğini anlatan ifadeler dikkat çekiyor.

BENDE ŞOKTAYIM

Ender Saraç'ın boşanma aşamasında olduğu belirtilen eşi Benan Kurtuluş Saraç da iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Benan Saraç yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Her şey benim kontrolüm ve bilgim dışı. Şoktayım. İnanamadım. Allah'a sığınırım. Rabbim mazlumun bizlerin yanında olsun. Şeytanın şerrinden korusun. Evlatlarımın başındayım. Onlardan daha mühim hiçbir şey olamaz benim için. Çok arayan olduğu için yazdım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Dua edin.”


Yaşanan gelişmeler üzerine Ender Saraç, iddiaları yalanlar mahiyette sosyal medya hesabından; “Allah kuru iftiradan saklasın” şeklinde paylaşımda bulundu.

Bakmadan Geçme