Uraz Kaygılaroğlu'nun Sanat Anlayışı Tartışma Konusu Oldu! Vahşetin Sanatı mı Olur?

Son günlerde gündemden düşmeyen kadın cinayetleri ve kadına yönelik cinsel taciz olaylarının ardından oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar akıllara geldi.

Önce Beyoğlu'nda sokak ortasında genç bir kızın iki şahıs tarafından taciz edilmesi sonrasında ise iki genç kızın vahşice katledilmesi vatandaşları endişeye bürüdü.

Hal böyleyken sanat adı altında yapılan kadın bedeninin uygunsuz şekilde kullanılması da tansiyonları yükseltmeye devam ediyor.

SANAT ADI ALTINDA KADIN CESETLERİ

Kaygılaroğlu'nun sanat adı altında parçalanmış kadın cesedi figürlerini paylaşması İstanbul'daki vahşi cinayetlerin ardından yeniden gündeme geldi. Kaygılaroğlu ve sevgilisinin sanat anlayışı tartışma konusu olurken paylaşılan görseller infiale neden oldu.

Geçtiğimiz Nisan ayında ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un “Life in Plastic” adlı sergisi için objektif karşısına geçmişti.

Kaygılaroğlu'nun sevgilisinin sergisinde yer alan ve resimle harmanlanan fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmıştı.

Türkiye neredeyse her gün bir kadın cinayeti yaşadığını, kadına şiddetin engellemediğini hatırlatan vatandaşlar ünlü oyuncuya tepki gösterdi.

Bakmadan Geçme