Vatandaşlar Yetişmese Az Daha Sokak Köpekleri Parçalıyordu

Erzurum'da 53 yaşındaki kadının hastanedeki görüntüsü sokak köpeği tehlikesinin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye'nin kabusu haline gelen sokak köpeği saldırılarına bir yenisi daha eklendi.

Erzurum'un Oltu ilçesinde 53 yaşındaki kadın sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşların yetişmesiyle parçalanmaktan son anda kurtulan kadının vücudunda kırık ve yaralar oluştu. Sokak köpeklerinin biran önce toplatılmasını isteyen talihsiz kadın, "Benim canım yandı başkalarının canı yanmasın" diyerek yaşadıklarına tepki gösterdi.

Oltu Karayolları Mahallesi Esen Evler Kooperatifi önünde 4 sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Hülya Altınok (53) kendini köpeklerden kurtarmak isterken 12 basamaklı merdivenlerden yuvarlandı. Düşmenin ve köpek saldırılarının etkisiyle kolu ve burnu kırılan elinde ve yüzünde yaralar oluşan Hülya Altunok, Oltu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kolu ve burnu alçıya alınan talihsiz kadın “Bir an önce bu sokak köpeklerine belediyenin bir çözüm bulması gerekiyor. Benim canım yandı başkalarının yanmasın. Sokağa çıkmaya korkuyorum” dedi.

VATANDAŞLAR OLMASA PARÇALAYACAKLARDI!

Hastanede tedavisi yapılan Altunok, akşam saatlerinde dışarı çıkmaya korkar hale geldiklerini belirterek, "Annemlere gitmek için yola çıktım. Bu sırada 4 sokak köpeği etrafımı sardı. Köpeklerden biri koluma biri bacağıma saldırdı. Onları korkutmak için ayakkabımı çıkarmak isterken dengemi kaybederek merdivenden düştüm. Bu sırada 2 köpek daha saldıracaktı vatandaşlar yardımıma koştu. Onlar olmasaydı beni paramparça ederlerdi" dedi.

Bakmadan Geçme