Vincent Aboubakar Beşiktaş'tan Ayrılacak mı? Büyük Tartışma Başladı!

Süper Lig'de ve Avrupa'da bir türlü istediği sonuçları alamayan, yönetim ve teknik direktörlük değişiklikleri yaşayan ve çalkantılı bir dönemden geçen Beşiktaş'a gündem olan isim Vincent Aboubakar oldu. Sosyal medyada Beşiktaş'ı takip etmeyi bırakan Aboubakar'ın Beşiktaş'tan ayrılacağı konuşuluyor. Peki Aboubakar gidecek mi? Beşiktaş'ın yıldızı kayıyor mu?!

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, alınan kadro dışı kararının ardından Instagram hesabı üzerinden Beşiktaş'ı takip etmeyi bıraktı.

Siyah-beyazlılar, pazartesi günü yaptığı açıklamada; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal'ın takım içi uyumsuzlukları ve performansları düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Yaşanan bu gelişme sonrasında ise Beşiktaş yönetimi yeni bir karar almıştı. Sakatlığı devam eden Valentin Rosier hariç 4 futbolcu takımın cumartesi günü gerçekleştirdiği antrenmana çıkmıştı.

BEŞİKTAŞ'I TAKİPTEN ÇIKARDI!

Bu isimler arasında yer alan ve atletik performans antrenörü Miguel Peiro Montanana ile son idmanda çalışan Aboubakar'dan şaşırtan bir hareket geldi.

Kamerunlu golcü, sosyal medya hesabında Beşiktaş'ı takip etmeyi bıraktı.

31 yaşındaki oyuncunun yaptığı bu hareket sosyal medyada kısa sürede gündem olurken siyah-beyazlı taraftarlar, forvet oyuncusuna tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI!

Aboubakar'ın bu hareketinden sonra sosyal medyada gündem olan futbolcuya taraftarlar büyük tepki gösterdi. Bazı taraftarlar "bir kere ihanet eden bir daha ihanet eder" yazarak Aboubakar'ın daha önce takımdan ayrılmasına gönderme de yaptılar.

SEVGİ BAĞI KOPTU MU?!

Takıma geldiğinden beri Beşiktaş taraftarının sevgilisi olan Aboubakar'ın son zamanlarda Beşiktaş taraftarları ile arası iyi değil. Özellikle kadro dışı kaldıktan sonra hakkında ortaya atılan iddialarla kötü şekilde gündem olan Aboubakar bu kez Beşiktaş'ı takipten çıkarak tamamen eksi pozisyona düşmüş gibi duruyor.

Bakmadan Geçme