Vinland Saga 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dünyaca ünlü manga serisi Vinland'in anime uyarlaması Vinland Saga'nın 3. sezonu tüm dünyada merakla bekleniyor. Peki 3. Sezon ne zaman çıkış yapacak?

Vinland Saga Konusu

Vinland Saga 11. yüzyılda Danimarkalı Viking krallığının İngiltere'yi işgalini anlatıyor. İşgal sırasında ana karakterimiz Thorfinn bir takım trajik olaylar sonrası kendini bu işgalin tam da ortasında buluyor. Şiddet ve vahşetle büyüyen Thorfinn, şiddetin olmadığı uçsuz bucaksız topraklara göçmenin hayaliyle yanıp tutuşuyor.

Vinland Saga yeni sezon ne zaman çıkacak?

Vinland Saga, ikinci sezonunun bitişi ile birlikte şu anda mangaların tamamını dizileştirmiş bulunmakta. Yani bundan sonra gelecek sezon mangalardan ilerisini anlatacak. Bu tabi ki mangaların devam etmeyeceği anlamına gelmiyor, ancak dizi artık mangalardan önde ilerleyecek.

Dizinin devam edeceği resmi olarak teyit edilmemiş olsa da yapımcı ekipten bazı isimler devam edeceğini doğruluyor. Ancak geçtiğimiz pandemi dönemi sebebiyle şirketlerin bozulan düzeni, bu gibi projelerin uzamasına sebebiyet veriyor. Dizinin şu an için yeni sezonunun ne zaman geleceği bilinmese de bu sene içerisinde çıkış tarihinin duyurulması oldukça olası. Çıkış tarihi olarak da 2025 sonu veya 2026 başı gibi bir tarihin olası olduğu düşünülüyor.

Bakmadan Geçme