Yabani Dizisi 26.Bölüm İzle 12 Mart Salı NOW TV İzle

Yabani Dizisi 26.Bölüm İzle 12 Mart Salı NOW TV İzle... NOW TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yabani yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Geçen hafta 25.bölümü yayınlanan dizi bu hafta 26.bölümü ile izleyicinin karşısına geçecek. Yabani'nin 12 Mart Salı günü 26.bölümünde neler yaşanacak?

Yaman, kendisinin ve aynı zamanda Cesur'la Asi'nin sokaklarda geçen çocukluk yıllarındaki travmaların baş sorumlusunun burnunun dibinde olduğunu anlar. Sevdiği insanları geçmişten gelen bu hayaletten korumak zorundadır. Bu hayaletle tek başına yüzleşmeli, Asi ve Cesur'u uzak tutmalı, Rüya'yı tehlikeye atmamalıdır. Fakat hedefine yaklaştıkça, tehlikenin aslında hepsine ne kadar yakın olduğunu fark eder.

Yaman, Deniz'e Rüya tarafından atılan mesajı duyduktan sonra Deniz'in bu zamana kadar karşılaşmadığı türde klinik bir vaka olduğunun farkına varır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Rüya, Deniz tarafından manipüle edilmektedir. Yaman'ın herkese Deniz'in manipülatif kişiliğini kanıtlamaktan başka çaresi yoktur. Fakat Deniz bu zamana kadar tüm adımlarını hesaplı atmıştır. Yaman ise bu hesabı bozmaya kararlıdır.

YABANİ 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme