Yamaç Paraşütüyle Yere Çakılan Genç Kız Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Denizli'de yamaç paraşütü yaptığı esnada yere çakılan genç kız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 1,5 ay önce yamaç paraşütü yaparken yaşanan kaza sonucu ağır yaralanan genç kız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Pamukkale Mahallesi'nde bulunan Dinamit Tepesi Yamaç Paraşütü Pisti'nde meydana geldi. 24 yaşındaki Ege Su Arslan, tek başına yamaç paraşütü yapmak için atlayış gerçekleştirdi. Ancak, atlayıştan kısa bir süre sonra kontrolü kaybeden genç kız, yere çakıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genç kızı ambulansla Denizli Devlet Hastanesine götürdü.

1,5 ay boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Arslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bugün yaşamını yitirdi. Doktorların çabalarına rağmen genç kızın durumu kritik seyretmiş, sonuç alınamamıştı.

Olayın ardından başlatılan soruşturma ise hala devam ediyor. Ege Su Arslan'ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morguna kaldırıldı.

Ailesi, yakınları ve sevenlerinin büyük üzüntü yaşadığı belirtilirken, kazanın ayrıntılarına ilişkin detaylı inceleme sürüyor.

Bakmadan Geçme