Yargı 61. Bölüm 16 Nisan Pazar Kanal D Yeni Bölüm İzle..

Yargı 61. Bölüm 16 Nisan Pazar Kanal D Yeni Bölüm İzle.. Kanal D'nin çok sevilen ve izlenen dizisi Yargı yeni sezon da yeni bölümüyle izleyenleri ile buluştu. Yargı her Pazar 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Yeni sezonda merakla beklenen dizide neler oldu? Yargı dizisinde izleyenleri ne bekliyor? Yargı son bölümde neler oldu? Yargı Bugün 61. bölüm yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında İzleyenleri ile buluşacak. Merakla beklenen Yargı 61. bölüm 16 Nisan Pazar 20.00'da Kanal D ekranlarında.. Yargı 61. Bölüm 16 Nisan Pazar Kanal D Yeni Bölüm İzle..

Yargı 61. Bölüm 16 Nisan Pazar Kanal D Yeni Bölüm İzle..

Yargı 61. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

Yargı 61. Bölüm 2. Fragmanı İzle..




Yargı 60. Bölüm Son Bölüm İzlemek için Tıkla..

Yargı 60. bölüm 'de neler yaşandı? Yargı 60. Bölüm Son Bölüm İzlemek için Tıkla..

Yargı Dizisinin Konusu Nedir?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Yargı Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Yargı Dizisinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan,  Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağla Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş gibi başarılı oyuncular yer alıyor.


Yargı 61. Bölüm 16 Nisan Pazar Kanal D Yeni Bölüm İzle..

Bakmadan Geçme