Yenge Hediye Güran'ın İfadesi Kafaları Karıştırdı! Enes Güran'ın Kolundaki Isırık İzleri Kime Ait?

Cansız bedeni kaybolduktan 19 gün sonra bulunan Narin Güran cinayetindeki sır perdesi bir türlü aralanamıyor. İfadesi alınan şüpheliler, hemen her gün farklı bir ifade ve farklı bir detay veriyor. Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran şimdide ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izlerine dikkat çekti!

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan ve halen cinayeti kimin, neden ve nasıl işlediğine dair bir sonuca varılamayan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

11 kişinin tutuklu olarak bulunduğu soruşturma kapsamında şüphelilerin tekrar tekrar ifadesine başvuruluyor. Alınan her ifade de hemen hergün farklı bir gelişme yaşanırken Narin Güran cinayetinin çözülmesini de güçleştiriyor.

21 Ağustos'ta en son 15.15'te güvenlik kamerasına yansıyan, 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran (8) cinayeti ile ilgili soruşturma sürerken yenge Hediye Güran'ın ifadesi soruşturmayı yeniden ele aldıracak türden.

Narin kaybolduktan 3 gün sonra ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınması kamuoyunda çok büyük yankı uyandırmıştı.

Enes Güran, kolunu kendisinin ısırdığını iddia etmiş olsa da örnek alınmak üzere adli tıp kurumuna gönderilmişt.

ENES GÜRAN'IN KOLUNDAKİ ISIRIK İZLERİ KİME AİT?

Enes Güran'ın kolundaki ısırık izlerinin Narin Güran'a ait olabileceği yönündeki adli tıp kurumundan gelen ön raporda kesin sonuca varılamamıştı. Enes Güran her defasında ısrarla kolunu kendisinin ısırdığını söylese de Narin Güran'ın cansız bedeninde dişlerinin döküldüğünün tespit edilmesi kafaları bir kez daha karıştırmış dikkatleri Enes Güran'a çevirmişti.

Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturmada yenge Hediye Güran ifadesinde; annesi Yüksel Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ı ahırda dövdüğünü ve Enes'in kolundaki ısırık izlerinin annesine ait olduğunu söyledi ve "Narin, bu ahırda öldürülmüş olabilir." diye ekledi.

İfadenin ardından Enes Güran'ın kolundaki ısırık izlerine bir gizem daha eklendi.

ANNE YÜKSEL GÜRAN'IN DİŞ MODELİ ALINMIŞTI

Narin'in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'de gözaltına alınan 22 şüpheliden tutuklanan annesi Yüksel Güran, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne getirilmişti. Güran'ın ağız ve diş modeli alınmıştı.

Anne yüksel Güran'dan alınan ve daha önce de Narin'den alınan ağız ve diş modelleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek, soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak.

Arama çalışmalarının sürdüğü sırada gözaltına alınan ağabeyi Enes Güran'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki daha önceki incelemelerinde, 30 Ağustos'ta ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilememişti.

MUHABİR

Bakmadan Geçme