Yeniden Refah Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış Kimdir?

Fatih Erbakan "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Abdullah Özkırış oldu" açıklamasında bulundu. Adaylığının ilan edilmesinden sonra merak edilen isimlerden olan Abdullah Özkırış araştırılıyor. Abdullah Özkırış kimdir?

Partiden yapılan yazılı açıklamada, dün genel merkezde Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında, başta Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzzeddin Alkan, Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Çelik Eliftaş olmak üzere 57 belediye başkan adayını daha açıklandı.

KAYSERİ'Yİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan resmi X hesabından paylaştı: "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Abdullah Özkırış Kayseri'ye hayırlı olsun inşallah."

ABDULLAH ÖZKIRIŞ KİMDİR?

Prof. Dr. Özkırış, retina hastalıkları ve cerrahisi, katarakt, şaşılık, şeker hastalığı, glokom gibi rahatsızlıklarda önemli çalışmaları ile tanınıyor. Memorial Kayseri Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü'ne katılan Prof. Dr. Abdullah Özkırış, 1972 İstanbul doğumlu.

1996 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1996-2000 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Özkırış, 2006 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde doçent oldu. 2009 yılında profesör unvanını alan Özkırış, Kayseri'de uzun süre görev yaptı.

Birçok bilimsel çalışması ve on binlerce ameliyat tecrübesi olan Prof. Dr. Özkırış, Memorial Kayseri Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü kadrosuna tam zamanlı olarak katıldı.

Bakmadan Geçme