Yeniden Refah Partisi'nden Ankara ve İstanbul Açıklaması

YRP: "Milli Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır ve İstanbul ve Ankara'da da bu iddiayla seçime girmektedir."

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adaylar arasındaki çekişme giderek artıyor. Türkiye artık seçim atmosferine girmeye başladı. Siyasi partiler ve adaylar çalışmalarına hız verdi.

AK Parti ile itittifak yapıp yapmayacağı uzun süre merak konusu olan daha sonra ittifak yapmayacaklarını açıklayan Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) de şimdide İstanbul ve Ankara adayları polemik konusu oldu.

YRP Genel Başaknı Fatih Erbakan imzasıyla partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada İstanbul ve Ankara adaylarının herhangi bir siyasi partiyi kazandırmak veya kaybettirmek adına çıkartılmadığına dikkat çekildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

'Bugün deneyimli gazeteci Murat Yetkin Bey ile genel merkezimize yapmış olduğu ziyarette gerçekleştirdiği- miz sohbetin içeriği bazı medya kuruluşlarında haber olarak yer almıştır.
Sohbet esnasındaki ifadelerimiz, Yeniden Refah Partisi olarak biz Ankara ve İstanbul'da kendi adaylarımızı çıkar- mazsak, Ankara'da Sn. Mansur Yavaş'ın, İstanbul'da Sn. Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanabileceği yönünde olmuştur.
Bunun önemli sebeplerinin bir tanesi ise, ekonomik kriz- den bunalan halkın iktidara bu seçimde bir uyarı yapmak istemesidir.
Yeniden Refah Partimiz'in adaylarını çıkarması ile bu tepki oyları partimize yönelecek ve Ankara'da da İstan- bul'da da seçimi CHP adayları değil, Yeniden Refah Parti- miz'in adayları kazanacaktır.
Milli Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır ve İstanbul ve Ankara'da da bu iddiayla seçime girmektedir.'

Bakmadan Geçme