Yenidoğan Çetesi Üyelerinden Kan Donduran İtiraflar!

Türkiye'nin konuştuğu 'Yenidoğan çetesi' skandalında şüphelilerden gelen itiraf dehşete düşürdü.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen yenidoğan çetesi ile ilgili her geçen dakika yeni bir skandal ortaya çıkıyor.

Çete üyelerinin itirafları "bir insan bunu nasıl yapabilir? Bunu yapanlar insan olabilir mi?" Sorularını da akıllara getiriyor.

Yenidoğan çetesinin vicdansız üyelerinin birbirinden korkunç itirafları gelmeye başladı. Çete üyelerinin bile bile bebeklerin canına kast ettiklerini itiraf ettikleri ortaya çıktı. İşte İstanbul'da birçok özel hastane ile anlaşan ve yenidoğan bebekleri gereksiz yere yoğun bakımda yatıran ve yanlış tedavilerle bebeklerin ölümüne neden olan çete üyelerinin itirafları...

"BEBEK MORARMAYA BAŞLADI, NARKOTİK İLAÇLARLA UYUTULDU"

Şüphelilerden hemşire Hakan Doğukan Taşcı, doktor yerine epikriz raporu yazdığını, usulsüz ilaç satışı yaptığını söyleyerek, "Pişmanım" dedi. Şüphelilerden hemşire olan Hasan Basri Gök ise hastaneye getirilen bir bebeğin ağır narkotik ilaçlar ile uyutulduğunu sonrasında bebeğin müdahale edilmesine rağmen kalp anomalisi olduğu için günden güne morarmaya başladığını ancak verilen ilaçlar ile bebeğin hastanede tutulduğunu söyledi.

AĞIR NARKOZ İLAÇLARIYLA UYUTULDU

Bir bebeğin ölümü ile ilgili bildiklerini anlatan Gök, "Bir bebek hastaneye geldi. Geldiğinde durumu kötü değildi fakat yatışının 2 ya da 3. gününde durumu kötüleşmeye, kalp anomalisi sıkıntısı yaşamaya başladı. Fırat Sarı, bebeği kalp ameliyatı ile ilgili herhangi bir tedavi yapılamayacak, olumsuz koşullardaki Birinci International Hastanesine sevk ettiği için bebeğe hastanede herhangi bir ameliyat işlemi uygulanamadı.

Hastanede bebekten sorumlu kişi Hakan Doğukan Taşcı'ydı. Hatta bebeğin ailesi ile görüşen Doğukan, kendisini doktor olarak tanıtmış ve bebeğe doktor sıfatı ile müdahale ediyordu. Bebeğe uygulanabilecek tek ilaç bir kalp ilacıydı. Hakan Doğukan bu ilacı veriyordu. Bir ara ilacı kesti. Ağır narkotik ilaç ile bebeği uyuttu. Sonrasında bebek müdahale edilmesine rağmen kalp anomalisi olduğu için günden güne morarmaya başladı ama Hakan Doğukan Taşcı verdiği ilaçlar ile bebeği yaklaşık olarak 1.5 ay kadar tuttu" dedi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme