YRP Genel Başkanvekili Aydal'dan "Mason Değilim" Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydan, hakkında çıkan Rotary Kulübü üyesi ve Mason iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal, sosyal medya hesabından "Mason" olmadığına dair açıklama yaptı.

Sosyal medyda hakkında çıkan Rotary Kulübü üyesi ve Mason olduğu yönündeki iddialara tepki gösteren Aydal, sosyal medya hesabından iddialara ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldığını belirtti.

"Mason Değilim"

Aydal, zaruri açıklama başlığıyla yaptığı paylaşımda Rotary Kulübü üyeliğinin bulunmadığını ve Mason da olmadığını belirtti.

Aydal, paylaşım metninde, "Değerli arkadaşlarım, Sosyal medyadaki bazı yazılar üzerine aşağıdaki konularda kesin bilgi sahibi olmanızın doğru olduğunu düşünüyorum. 1. Mason değilim ve hiçbir zaman da olmadım. 2. Hiçbir Rotary kulübüne üye olmadığım gibi hiçbir zaman danışman da olmadım. 3. Üniversite hocası olarak hangi kurum davet ederse konferans Verdim. Rotaryanlar da Petrol konusunda ve Doğu Akdeniz gazları konusunda konferans talebinde bulununca iki ayrı tarihte onlara da konferans verdim. Bir başka konferans daha talep ederlerse yine veririm. Gerçek burdur." ifadelerine yer verdi.

Aydal, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin partilerine yönelik tutumu ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum hakkındaki açıklamalarıyla gündem olmuştu.

Bakmadan Geçme