YRP ile Gelecek Partisi İttifak Yaptı mı? İddialar Doğru mu?

YRP ile Gelecek Partisi İttifak Yaptı mı? İddialar Doğru mu?... Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, İzmir ve Ankara'da aday çıkaracağını ilan etmesinin ardından Gelecek Partisi ile ittifak yapacağı iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

ERBAKAN İTTİFAK KARARINI AÇIKLADI!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yapılan görüşmelerin ardından yerel seçimlerde 'Cumhur İttifakı' içerisinde yer almayacaklarını İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkaracaklarını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan '31 Mart seçimlerinde herhangi ittifak yapmamak; Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarımızı gösterme yönünde karar almış bulunuyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını 10 Şubat'ta açıklayacaklarını da duyurdu.

GELECEK PARTİSİ İLE YENİDEN REFAH İTTİFAK YAPTI MI?

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'nda yer almayacağını duyurmasının ardından bugün sosyal medyada Gelecek Partisi ile ittifak ile yerel seçimlere gireceği iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başladı. Konu ile alakalı Yeniden Refah Partisi'nden henüz bir açıklama gelmedi. Gelecek Partisi'nden de bir açıklama yapılmadı. Ancak Yeniden Refah Partisi ile Gelecek Partisi arasından herhangi bir ittifak söz konusu değil.

GELECEK PARTİSİ İLE SAADET PARTİSİ İTTİFAK HALİNDE!

Gelecek Partisi geçtiğimiz günlerde 100 seçim noktasında Saadet Partisi ile ittifak içinde yerel seçime gireceğini duyurdu. Gelecek Partisi'nin Yeniden Refah ile bir ittifakı henüz bilinmiyor.

Bakmadan Geçme