Zafer Partisi İl Başkanı Fatih Altıntaş'ın Avukatından Dolandırıcılık Açıklaması

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş'ın avukatı Hasan Keçe, Seçil Erzan dolandırıcılık davasında müvekkilinin adının geçmesi nedeniyle açıklamada bulundu.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen ve kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın baş şüphelisi olduğu milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayında adı geçen Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş'ın avukatı Hasan Keçe, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seçil Erzan ile Fatih Altıntaş'ın arasında geçen konuşmalara ilişkin Tekirdağ genelinde bulunan medya kuruluşlarında 04.01.2024 tarihinde Fatih Altındaş ve Seçil Erzan hakkında haber yapıldığının ifade edildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi;
“Müvekkilimiz Çerkezköy'ün köklü ailelerindendir. Müvekkilimizin eşinin ailesi ile Seçil Erzan'ın ailesi aynı köyden olup; aralarında akrabalık ilişkisi vardır. Seçil Erzan bu akrabalık ilişkisini kullanarak müvekkilimiz ile tanışmıştır.

Türkiye'nin gündemini sarsan Seçil Erzan; müvekkilimiz ile olan akrabalık ilişkisini kullanarak diğer mağdurlar gibi bankacılılık üzerinden tüm işlemlerin resmi olacağı şeklinde ikna etmiş ve dahi kandırmıştır. Müvekkilimiz de akrabalık ilişkisine ve Seçil Erzan'ın çalıştığı bankanın kurumsal kimliğine güvenerek kendisine zarar gelmeyeceğini düşünerek Seçil Erzan'a bir miktar para vermiş ve parasını geri alamayarak mağdur olmuştur.

Diğer mağdurlar gibi müvekkilimiz de Seçil Erzan tarafından sonuç itibari ile zarara uğratılmış ve bu olay kapsamında mağdur olmuştur. Ayrıca müvekkilimiz tarafından hiç bir tanıdığı, arkadaşı, akrabası Seçil Erzan'a yönlendirilmemiş, para gönderilmemiş ve zarara uğratılmamıştır.

Söz konusu olay yargıya intikal etmiş olup, müvekkilimiz de yasal yollardan hakkını aramaktadır. Seçil Erzan ile müvekkilimiz arasında eşi tarafından akraba olmanın dışında hiçbir ilişkisi olmayıp; konunun müvekkilimizin bağlı olduğu siyasi parti ile ya da herhangi bir siyasi süreç ile de bağlantısı yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bakmadan Geçme