Zap Bölgesinde TSK ile PKK Arasında Şiddetli Çatışma Yaşandığı İddiası

Zap Bölgesinde TSK ile PKK Arasında Şiddetli Çatışma Yaşandığı İddia ediliyor. Şehit var mı? kaç PKK'lı öldürüldü? sorularının cevapları merak konusu oldu.

Zap Bölgesinde TSK ile PKK Arasında Şiddetli Çatışma Yaşandığı İddiası gündeme bomba gibi düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit harekatı bölgesinde bulunan terör örgütü PKK hedeflerini vuruyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Pençe-Kilit bölgesindeki PKK hedeflerini vurduğu ve şiddetli çatışmaların yaşandığı iddia ediliyor.

Terör örgütü PKK'ya göz açtırmayan kahraman Mehmetçiklerin Zap bölgesinde PKK terör örgütü ile çatışmaya girdiği iddia edildi.

Sosyal medyada hızlıca yayılan iddiaların ardından kullanıcılar; şehit var mı? çatışmalarda kaç PKK'lı öldürüldü sorularının cevabını araştırmaya başladı.

Gerçekleştirdiği operasyonlarla PKK'nun üst düzey yöneticileri başta olmak üzere örgüte çok ağır darbeler vuran kahraman Türk askeri, sınır bölgesindeki operasyonlarını sürdürüyor.

Hain terör örgütünün emellerine ulaşmasını engellemek için gece gündüz demeden eli tetikte gözü hudutta nöbet tuttan kahraman Mehmetçiklerin PKK ile çatışmaya girdiği iddiası üzerine sosyal medya mecrası X'te vatandaşlar Türk askerine destek ifade eden mesajlar yayınlamaya başladı.

Sosyal medya kullanıcıları, "Allah Askerimizin yâr ve yardımcısı olsun, ayağına taş değdirmesin" paylaşımları yapıyor.

Bakmadan Geçme