• Haberler
  • Gündem
  • Ankara'da Çarşaflı Bir Kadına Sizden Midem Bulanıyor Diyerek Saldırı Gerçekleştirildi

Ankara'da Çarşaflı Bir Kadına Sizden Midem Bulanıyor Diyerek Saldırı Gerçekleştirildi

Ankara'da bir sitede çıkan sebebi belirsiz tartışma sırasında kadın şahıs, 'sizden midem bulanıyor' diyerek çarşaflı bir kadının başını açmaya çalıştı, keserle saldırdı.

Türkiye’de dini değerlere yönelik tahammülsüzlüğü bir yenisi daha eklendi. Ankara’da bir sitede kaydedildiği belirtilen ve biran da sosyal medyada gündem olan görüntüler tepki çekti.

Site içerisinde yer alan kamelyada oturup çay içen birisi çarşaflı kadınların yanına yaklaşan başka bir kadın çarşaflı kadının yakasına yapışarak “Sen neden bakıyorsun yeter ya diyerek bağırmaya başladı. 

Diğer kadınlar ‘sana neden baksın’ diyerek kadını sakinleştirmeye çalışırken ‘ne demek niye baksın’ diye tepki vermesinin üzerine çarşaflı kadın ‘midem bulanıyor’ diyerek karşılık veriyor.

Duyduğu söz karşısında daha çok sinirlenen ve saldırının şiddetini artıran kadın ise ‘benim sizden midem bulanıyor lan’ diyerek bağırıp çarşaflı kadına vurmaya başlıyor. 

İMDAT ÇIĞLIKLARI ATTILAR

Çarşaflı kadın ve yanındakiler imdat diye çığlıklar atarken kadının kocasından yardım istediler. Beyefendi hanımınızı alın diye yardım isteyen kadınların imdadına saldırıda bulunan kadının kocası olduğu tahmin edilen bir adam yetişiyor. Kadına arkadan sarılan ve ayırmaya çalışan adam da eşinin öfkesine engel olamadı. Çarşaflı kadının çarşafına asılan ve çıkarmak için büyük mücadele veren kadına kocası güçlükle engel oldu.

KESERLE SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Saldırgan kadın daha sonra yerde bulunan keseri alarak kadınların üzerine yürümeye çalışan saldırgan kadın eşinin de engellemeye çalışmasıyla keseri kadınlara değil yere fırlattı. Saldırıya uğrayan kadınlar ‘adam öldürüyorlar yetişin’ diye çığlık atarken eşinin uzaklaştırmaya çalıştığı saldırgan kadın diğer kadınlara or… bu diyerek hakaret etti.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından saldırı biranda gündem oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı saldırıyı gerçekleştiren kadına tepki gösterdi.
 

Bakmadan Geçme