• Haberler
  • Yerel
  • Ankara'da liseli gençlerin kavgası kanlı sonlandı

Ankara'da liseli gençlerin kavgası kanlı sonlandı

Ankara'da bir lisede, sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanan Hüseyin Ünal (17) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan E.N.D., tutuklandı.

Ankara'da bir lisede, sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanan Hüseyin Ünal (17) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan E.N.D., tutuklandı. Öldürülen gencin kuzeni Hamit Can Çelik okulun da bir ihmali olduğunu söyleyerek olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Acı olay Sincan ilçesindeki bir lisede meydana geldi. 13 Şubat'ta Tuna Parkı'nda meydana gelen olayda iki öğrenci arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya döndü. Lise öğrencisi olan H.Ü., sınıf arkadaşı E.N.D. tarafından bıçaklanarak yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bıçaklanan H.Ü., olay yerinden hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından E.N.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. E.N.D., tutuklanarak adli işlemlere başlandı. Olaya tanık olan Y.B. ise savcılıktaki ifade işlemi sonrasında serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme