• Haberler
  • Bilim
  • Anlaşma Sağlandı! İşte Instagram'ın Erişime Açılacağı Tarih ve Saat!

Anlaşma Sağlandı! İşte Instagram'ın Erişime Açılacağı Tarih ve Saat!

2 Ağustos 2024 tarihinden beri Türkiye'de erişime kapalı olan Instagram ile yeni bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kullanıcı Instagram ne zaman açılacak sorusunun cevabını merak ederken tarih ve saat verildi. Detaylar haberimizde...

Türkiye'de 60 milyondan fazla kullanıcısı olduğu belirtilen dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram, 2 Ağustos 2024 tarihinde Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından erişime kapatıldı.

O tarihten bu zamana kadar milyonlarca kullanıcı hesaplara giremezken Instagram'ın erişime açılması yönünde çağrıların ardı arkası kesilmiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Instagram'ın kapatılmasından dolayı rahatsız olduğu iddia edilirken iktidar kanadı Instagram yetkilileri ile arka arkaya görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı "Son düzlükteyiz" açıklamasının ardından Türkiye'nin Instagram yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında olumlu bir sonuca varıldığı belirtiliyor.

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK?

Milyonlarca kullanıcının günlerdir cevabını merak ettiği Instagram ne zaman açılacak? sorusu cevap bulmaya başladı.

İnstagram ile Türkiye arasında anlaşma sağlandığı ve Türkiye'nin kaldırılmasını istediği içerikleri İnstagrama ilettiği belirtiliyor. Yaşanan gelişmelerin ardından Instagram'ın bu akşam ya da yarın Türkiye’de tekrar erişime açılacağı ifade ediliyor.

Bakmadan Geçme