• Haberler
  • Spor
  • Arda Güler Maça Girdi mi? Arda Güler Mallorca Maçında Oynadı mı?

Arda Güler Maça Girdi mi? Arda Güler Mallorca Maçında Oynadı mı?

İspanya La Liga'da Real Madrid ile Mallorca karşı karşıya geliyor. Saat 21:15'te başlayan maça yedek çıkan Arda Güler'in maça dahil olup olmadığı merak konusu oldu. Transfer olduktan sonra maça bir türlü çıkamayan Arda Güler uzun bir aradan sonra yedek kulübesinde yerini almıştı. Peki Ancelotti Arda Güler'i oyuna aldı mı?

Real Madrid, La Liga'nın 19. haftasında sahasında Mallorca ile karşı karşıya geliyor. Real Madrid'de forma giyen Türk futbolcu Arda Güler'in yedeklerde yer aldığı maçı 1-0'lık skorla kazanan taraf Real Madrid oldu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlığı geçen milli futbolcu Arda Güler'in Mallorca maçında forma giyebileceğini söylemişti.


Ancelotti, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında sezonun bu bölümüne iyi başlamak istediklerini belirterek, "İyi haberler aldık çünkü birçok oyuncumuz takıma katılıyor. Vinicius, Carvajal, Arda geri dönüyor ve Camavinga da yakında bizimle olacak. Yıla güzel başlamak için iyi bir oyun ortaya koymaya çalışacağız." diye konuşmuştu.


Ancelotti, sakatlığı sona eren Arda Güler ile ilgili soruya ise "Önemli olan onun iyileşmesi. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Çok genç bir oyuncu, acele etmemeliyiz. Bizimle oynamak için bol bol zamanı olacak. Ona süre vermeye çalışacağım. Veremezsem başka maça çıkar." ifadelerini kullanmıştı.

ARDA YEDEK BAŞLADI!

Milli yıldız Arda Güler, Mallorca maçına yedek kulübesinde başladı.

Real Madrid'in ilk 11'i şöyle:

Lunin, Carvajal, Tchouameni, Rudiger, Garcia, Valverde, Kroos, Modric, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.

Mallorca'nın ilk 11'i ise şu şekilde:

Rajkovic, Maffeo, V.D. Heyden, A. Raillo, Nastasic, G. Gonzalez, Morlanes, Samu, Antonio Sanchez, Dani Rodriguez, Larin.

REAL MADRİD 1-0 MALLORCA

Saat 21:15'te başlayan karşılaşmada tek golle 3 puanı alan taraf Real Madrid oldu. Maç öncesinde ve sonrasında en çok konuşulan isim Arda Güler olmuştu. Maça uzun aradan sonra yedek çıkan Arda Güler'in bugün sahaya çıkmasını taraftar çok istedi. Sosyal medyada da gündem olan Arda Güler maç boyunca yedek oturdu.

ANCELOTTİ DEĞİŞİKLİK HAKKINI KULLANMADI!

 

5 değişiklik hakkı olmasına rağmen 4 oyuncu değiştiren Ancelotti Arda Güler'i bugün tercih etmedi. Özellike Arda Güler'i yakından takip eden futbolseverler Ancelotti'nin Arda'yı neden sahaya sürmediğini merak etti.

ARDA İÇİN AÇIKLAMA BEKLİYORLAR!

Sosyal medyada birçok paylaşım yapan futbolseverler bir an önce Arda'nın oyununu görmek istediklerini belirtti. Arda Güler'in oynamamasının nedenini de merak eden taraftarlar Ancelotti'nin açıklamalarını bekliyor.

Sosyal Medyada Gündem Olan An!

Bakmadan Geçme