• Haberler
  • Spor
  • Arda Güler Neden Oynamadı? Sakatlığı Tam Olarak Geçmedi mi?

Arda Güler Neden Oynamadı? Sakatlığı Tam Olarak Geçmedi mi?

İspanya La Liga'da Real Madrid ile Mallorca karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede pozisyon bulmakta güçlük çeken Real Madrid 78.dakikada Rüdiger'in golüyle kazandı. Maça yedek çıkan Milli Futbolcumuz Arda Güler ise maçta süre almadı.

REAL MADRİD 1-0 MALLORCA

Saat 21:15'te başlayan karşılaşmada tek golle 3 puanı alan taraf Real Madrid oldu. Maç öncesinde ve sonrasında en çok konuşulan isim Arda Güler olmuştu. Maça uzun aradan sonra yedek çıkan Arda Güler'in bugün sahaya çıkmasını taraftar çok istedi. Sosyal medyada da gündem olan Arda Güler maç boyunca yedek oturdu.

ANCELOTTİ DEĞİŞİKLİK HAKKINI KULLANMADI!

 

5 değişiklik hakkı olmasına rağmen 4 oyuncu değiştiren Ancelotti Arda Güler'i bugün tercih etmedi. Özellike Arda Güler'i yakından takip eden futbolseverler Ancelotti'nin Arda'yı neden sahaya sürmediğini merak etti.

Carlo Ancelotti, Arda Güler için acele etmek istemediklerini söyledi. İtalyan çalıştırıcı, milli yıldızın uzun yıllar Real Madrid'de olacağını ve ona güvendiklerini söyledi.

"Arda Güler, yakında süre almaya başlayacak. Arda çok genç, daha 18 yaşında. O, Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Şu anda çok rahat durumda ve döndüğü için çok mutlu. Ona güveniyoruz. Burada uzun yıllar olacak, 1-2 maç oynamamasının ne önemi var? Cumartesi günü oynanacak Arandina maçında bugün oynamayan oyuncular oynayacak."

Sosyal Medyada Gündem Olan An!

ARDA İÇİN AÇIKLAMA BEKLİYORLAR!

Sosyal medyada birçok paylaşım yapan futbolseverler bir an önce Arda'nın oyununu görmek istediklerini belirtti. Arda Güler'in oynamamasının nedenini de merak eden taraftarlar Ancelotti'nin açıklamalarını bekliyor.

Bakmadan Geçme