• Haberler
  • Gündem
  • Arif Güran Gelip Öcünü Benden Alsaydılar! Diyerek Neyi Kastetti! Cinayetin Seyrini Değiştirecek Açıklama

Arif Güran Gelip Öcünü Benden Alsaydılar! Diyerek Neyi Kastetti! Cinayetin Seyrini Değiştirecek Açıklama

Narin Güran cinayetinin zanlısı henüz bulunamazken baba Arif Güran'dan itiraf gibi çok konuşulacak açıklama geldi. Kameraların açık olduğunu fark etmeden kullandığı ifadeler cinayetin seyrini değiştirecek türden.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin başlatılan geniş kapsamlı soruşturma devam ediyor.

Gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakılan baba Arif Güran'ın masada 2 kişiyle yaptığı sohbette söyledikleri dikkatlerden kaçmadı.

BABA ARİF GÜRAN, KAMERAYI FARK ETMEDEN KONUŞTU

Kameranın çektiğini fark etmeden konuşan Arif Güran, şunları söyledi: "Akraba olmuşuz, dayı yeğen olmuşuz. Dayı yeğen olduğu zaman, biri dayımdır, biri öz yeğenimdir. 20 nüfuslu bir yer. 90-100 nüfusluk yer değil. 20 nüfusluk yer. Onların da hepsi akraba. O algıyı... kendi aralarında toplantı yapıyorlar şey yapıyorlar ki.

"GELİP ÖCÜNÜ BENDEN ALSALARDI"

Onların hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem. Bunu herkes de biliyor. Kimin parmağı kimin şeyi varsa... Devlet.... çıkarttıktan sonra... Abi çocuğun yeri mezar değil, o çocuğun yeri şu anda okul. Böyle bir şey yok. 8 yaşındaki bir çocuktan... İşte ciğersiz olduğu için gelip beni öldürseydiler. Gelip öcünü benden alsaydılar."

MUHABİR

Bakmadan Geçme