• Haberler
  • Spor
  • Arsenal PSG Maçı Canlı İzle! 1 Ekim Salı 2024

Arsenal PSG Maçı Canlı İzle! 1 Ekim Salı 2024

Arsenal ile PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Arsenal – PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 01-10-2024 Salı günü CBC Sport, tabii Spor, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Arsenal PSG Maçı Canlı İzle! 1 Ekim Salı 2024

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde bir numaralı organizasyonunda heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın kritik mücadelesinde İngiliz devi Arsenal ve Paris Saint - Germain karşı karşıya gelecek. Arsenal, Şampiyonlar Ligi’nde beraberlikle başlarken PSG ise ilk maçında İspanyol ekibi Girona karşısında galibiyete ulaşmıştı. Arteta’nın öğrencileri, taraftar avantajını kullanarak PSG karşısında sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Luis Enrique yönetimindeki Paris Saint - Germain, yeni sezon öncesinde Joao Neves, Desire Doue, Willian Pacho, Safonov gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Fransa Ligue 1’de oynadığı 6 karşılaşmada 16 puan toplayan Fransız ekibinde gözler Avrupa karşılaşmasına çevrildi. Kritik mücadele öncesinde PSG’de en önemli kozlar Bradley Barcola, Joa Neves olacak. Paris Saint-Germain'in kafilesinde kadro dışı bırakılan Ousmane Dembele yer almadı. Arsenal - PSG karşılaşmasının Slavko Vincic yönetirken yardımcılıklarını ise Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak.

İLK 11

Arsenal: Raya, Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori, Rice, Partey, Saka, Martinelli, Trossard.

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes, Zaire-Emery, Vitinha, Neves, Doue, Barcola, Lee.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme