• Haberler
  • Siyaset
  • Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak mı? Bahçeli'den Yeşil Işık

Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak mı? Bahçeli'den Yeşil Işık

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Sorusuna verdiği cevapla MHP Lideri Devlet Bahçeli, heyecanlandırdı.

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücretle ilgili gelecek haberlerde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın ara zam yapılmayacağını açıklamasına rağmen asgari ücretin açlık sınırının altında kalması zam yapılması zorunluluğunu da beraberinde getirirken siyasilerin yaptığı açıklamalar çalışanları heyecanlandırmaya yetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara Kızılcahamam’da "Ülkü Ocakları İl Başkanlarına Yönelik Eğitim Programı’na katıldı.

Programdan sonra basın mensupları ile bir araya gelen ve gündeme ilişkin konularda sorulara cevap veren Bahçeli, yaptığı açıklamalarla asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın ‘asgari ücrete ara zam yapılmayacağı’ açıklamasının sorulması üzerine MHP Lideri Bahçeli, "Asgari ücretle muhatap olan insanların refah seviyesini yükseltmek, bu ülkede yaşayan her insanın asli görev olması lazım. Onun için buna benzer teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız" yanıtını verdi.

Bakmadan Geçme