• Haberler
  • TV
  • Aşk ve Umut 283.Yeni Bölüm İzle 13 Mart Çarşamba 2024

Aşk ve Umut 283.Yeni Bölüm İzle 13 Mart Çarşamba 2024

Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan Aşk ve Umut dizisi 283.Bölüm Son Bölüm İle 13 Mart Çarşamba saat 16:00'dan itibaren ekranlara geliyor. Sevilerek izlenen günlük dizilerden olan Aşk ve Umut'ta bu bölümde neler olacak?

Gönül sebebiyle Bülent ve Feraye ayrılmış, Bülent evi terk etmiştir. Feraye ise yalnız kalmamak için Ege ve Melis'in yanına taşınmıştır. Zeynep ise geçmişteki aşkını arkasında bırakmış ve yeni bir hayata başlamıştır.

MÜCADELE İLE DOLU İLİŞKİ

Zeynep ve Ege hala birbirlerine deli gibi aşık olmalarına rağmen, Melis'in hamileliği nedeniyle ayrılmışlardır. Ancak bir acı kayıp, onları tekrar bir araya getirecektir. Bu sırada Zeynep'in hayatına genç ve güçlü bir adam olan Cihan girer. Cihan, Seda'nın abisidir ve kendi aşkına engel olamaz. Ancak Cihan'ın sırrı, onu ve Ege'yi karşı karşıya getirecektir. Ne olursa olsun, ikisinin de ortak noktası Zeynep'e olan sevgileridir.

CAVİD AMACINA ULAŞABİLECEK Mİ?

Öte yandan, Sıla Kuzey'in azılı bir düşmanı tarafından kaçırılmıştır. Kuzey, Sıla'ya olan aşkını yeni fark etmiş ve onu her yerde aramaktadır. Ancak Cavidan, Sıla ve Kuzey'in bir araya gelmesine karşı çıkar ve onların yollarını ayırmak için elinden geleni yapar. Cavidan'ın gerçek amacı, Kuzey'i kendi kızı Bahar ile evlendirmektir. Peki, Cavidan amacına ulaşabilecek midir?

283.YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme