• Haberler
  • TV
  • Aslı Hünel İle Gelin Evi Ayşe Keskin Kimdir? Kaç Puan Aldı?

Aslı Hünel İle Gelin Evi Ayşe Keskin Kimdir? Kaç Puan Aldı?

Aslı Hünel ile Gelin Evi Ayşe Keskin kimdir? Ayşe Keskin Gelin rakiplerini çeyizi ile etkileyip yüksek puan alabilecek mi? Ayşe Gelin Sofra Sunumu ile rakiplerinden tam puan alabilecek mi? Eşi ile ilişki testinde altını kazanabilecek mi? Masası ile rakiplerini etkileyebilecek mi?

Haftanın sonunda kazanan gelin 50 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

KIYASIYA MÜCADELE

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor.

Aslı Hünel İle Gelin Evi Ayşe Keskin Kimdir? Kaç Puan Aldı?

AYŞE KESKİN GELİN KİMDİR?

35 yaşında oaln yarışmacımız 7 yıllık evli Çanakkaleli ve Hint kınası ustasıdır.

EŞLER İLE İLİŞKİ TESTİ

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Aslı Hünel İle Gelin Evi Ayşe Keskin Kimdir? Kaç Puan Aldı?

AYŞE GELİN PUAN TABLOSU

NEZİHE GELİN: 2 PUAN

KÜBRA GELİN: 2 PUAN 

ŞEVVAL GELİN: 1 PUAN

LEYLA GELİN: 2 PUAN

 

Bakmadan Geçme