• Haberler
  • Spor
  • Aston Villa Bayern Münih Maçı Canlı İzle! 2 Ekim Çarşamba

Aston Villa Bayern Münih Maçı Canlı İzle! 2 Ekim Çarşamba

Aston Villa Bayern Münih Maçı Canlı İzle! 2 Ekim Çarşamba... Aston Villa ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Aston Villa – Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 02-10-2024 Çarşamba günü İçtimai TV, tabii Spor 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde bir numaralı organizasyonunda İngiliz ekibi Aston Villa, Bayern Münih’i konuk ediyor. Aston Villa ev sahibi avantajını kullanarak Bayern Münih maçından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. İngiliz ekibi Devler Ligi’nde ilk maçında Young Boys karşısında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Bayern Münih ise Dinamo Zagrebi 9-2’lik skorla geçti.

Aston Villa bu sezon Premier Lig’de oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 12 kez sarsarken kalesinde ise 9 gol gördü. Alman devi Bayern Münih ise ligde zirvenin sahibi oldu. 13 puan toplayan Bayern Münih etkili hücum hattıyla dikkat çekerken oynadığı maçlarda 17 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü. Bayern Münih deplasmandan galibiyetle dönerek ilk 8 için önemli avantajı kaçırmak istemiyor. 

Aston Villa İlk 11: Martinez; Konsa, Diego Carlos, Pau Torres, Digne; Philogene, Onana, Tielemans, Ramsey; Rogers, Watkins

Bayern Münih İlk 11: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlovic; Olise, Coman, Gnabry; Kane

ASTON VİLLA BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme