• Haberler
  • Spor
  • Aston Villa Bologna Maçı Canlı İzle! 22 Ekim Salı

Aston Villa Bologna Maçı Canlı İzle! 22 Ekim Salı

Aston Villa ile Bologna, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Aston Villa – Bologna, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 22-10-2024 Salı günü TRT Spor, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Aston Villa Bologna Maçı Canlı İzle! 22 Ekim Salı

Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz ekibi Aston Villa, Bologna ile kozlarını paylaşacak. Aston Villa oynadığı maçlarda 2’de 2 yaparken İtalyan ekibini mağlup ederek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Bologna ise oynadığı iki maçtan tek puan çıkarırken puan sıralamasında 26. basamakta yer aldı.

İtalya Serie A ekiplerinden Bologna geçtiğimiz yıl gösterdiği başarılı performansın ardından Devler Ligi’nde yerini almıştı. Vincenzo İtaliano yönetimindeki Bologna’da sezon başlangıcı hayal kırıklığı yaşattı. İtalyan ekibiligde aldığı sonuçlarla 12. basamağa kadar gerilerken rota Avrupa’ya çevrildi. Aston Villa ise bu sezon Premier Lig’de oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 4. basamakta yer aldı. Aston Villa, Bologna karşısında ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme