• Haberler
  • Spor
  • Atalanta Marsilya Maçı Canlı İzle! 9 Mayıs 2024

Atalanta Marsilya Maçı Canlı İzle! 9 Mayıs 2024

Atalanta ile Marsilya, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Atalanta – Marsilya, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçı, 09-05-2024 Perşembe günü CBC Sport, Exxen, kanallarından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Atalanta Marsilya Maçı Canlı İzle! 9 Mayıs 2024

Dublin’de oynanacak final için mücadele eden Atalanta ve Marsilya yarı finalde kozlarını paylaşıyor. Bu sezon kendi liglerinde beklentilerin uzağında kalan iki takım Avrupa kupalarında finale kalmayı hedefliyor. Fransa’da oynanan ilk maçta Scamacca ve Mbemba’nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermişti. Yarı final mücadelesinde kazanan takım doğrudan adını finale yazdıracak. Futbolseverler ise karşılaşmanın hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. 90 dakika sonucunda eşitlik bozulmadığı takdirde önce 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak beraberliğin devam etmesi durumunda finalisti penaltı atışları belirleyecek.

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde heyecan Atalanta - Marsilya mücadelesiyle devam ediyor. Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en önemli ikinci organizasyonunda final oynamak isteyen Atalanta, taraftarının önünde Marsilya’yı mağlup etmeyi hedefliyor. Fransa liginde bu sezon 9. sıraya kadar gerileyen Marsilya ise sezonu kupayla kapatmayı planlıyor. Louis Gasset yönetimindeki Marsilya’da gözler takımın golcü oyuncusu Aubameyang’ta olacak. İtalya Ligi’nde aldığı peş peşe galibiyetlerle dikkat çeken Atalanta ise Koopmeiners, Scamacca ve Lookman gibi kaliteli oyuncularla sonuca gitme peşinde.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme