• Haberler
  • TV
  • Ateş Kuşları Bu Hafta Neden Yayınlanmayacak? Bu Hafta Neden Yok?

Ateş Kuşları Bu Hafta Neden Yayınlanmayacak? Bu Hafta Neden Yok?

ATV'nin cuma günleri sevilerek izlenen dizisi Ateş Kuşları 22 Aralık Cuma akşamında 36.bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta en çok izlenen dizilerden olmayı başaran Ateş Kuşları'nın 29 Aralık Cuma gününde 37.bölümü yayınlanması bekleniyordu. Ancak Ateş Kuşları 37.bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Peki Ateş Kuşları 37.bölüm fragmanı ne zaman verilecek? Ateş Kuşları 37.bölüm gelecek hafta yayınlanacak mı? İşte detaylar:

BU HAFTA ATEŞ KUŞLARI YOK!

Bu haftaya kadar 36 bölümü yayınlanan ve ilk bölümünden beri en çok sevilen dizilerden olmayı başaran Ateş Kuşları'ndan izleyiciyi üzecek haber geldi. 37.Bölümü ile 29 Aralık'ta ekranlara gelmesi beklenen dizi bu hafta yayınlanmayacak. ATV'de bu hafta Ateş Kuşları dizisinin yayın saatinde Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali maçı yer alıyor.

ATEŞ KUŞLARI 37.BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 

Ateş Kuşları'nın 37.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gelecek hafta yeni bölümü ile kaldığı yerden devam etmesi beklenen Ateş Kuşları dizisinin yeni bölüm fragmanının cuma akşamında yayınlanması bekleniyor.

ATEŞ KUŞLARI 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bu hafta maç dolayısıyla yayınlanmayacak olan Ateş Kuşları dizisinin 37.bölümü 5 Ocak Cuma 2024 saat 20:00'de ekranlara gelecek.

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

“ÖLME ÇÜNKÜ ÖLÜRSEN SEVEMEZSİN BENİ!”


Barbaros hastanede ölüm kalım savaşı verirken ona güç veren tek şey Gülayşe’nin hayalidir. Ancak bu Barbaros’un savaşı kazanmasına yetecek mi? Ateş Kuşları, can yoldaşları olan Barbaros’a veda mı edecek? Barbaros’u kaybederse Gülayşe yaşar mı? 

SULTAN’IN SIRLARI


Sultan’ın nişan günü altınlarını alıp kaçtığı eski nişanlısı Turgut, sonunda Sultan’ı bulur!  Sultan’ı korkudan tir tir titreten bu adam, Sultan’a delicesine aşıktır! Turgut, Sultan’ı geri almaya, Kara ise vermemeye yeminlidir! Sultan, geleceğini mahvetmelerine rağmen Ateş Kuşları’na sığınacak mı? Kara, Sultan’ın sırlarını aralamaya başlayınca niye çok öfkelenecek? Ali kız kardeşi Sultan’ı korumak için neler yapacak? 

GÜLAYŞE TEHLİKEDE Mİ?


Peki ya Turgut, Sultan’ı ele geçirmek için Ali’nin en kıymetlisine, Gülayşe’ye musallat olursa?

SARE’NİN ACISI


Abisinden bile yakın olduğu Barbaros’un acısı, Sare’yi kahreder. Zıpkın aşık olduğu kadına yardım edebilecek mi?

CENAZE Mİ DÜĞÜN MÜ?


Mercan‘ın amcası sonunda onu kütüğüne alır! Artık Mercan’ın bir soyadı var: Mercan Gökova. Ama Mercan’ın amcası Ali ile Mercan’dan en acılı zamanlarında evlenmelerini ister. Mercan’la Ali evlenebilecekler mi?

Bakmadan Geçme