• Haberler
  • Siyaset
  • Avukat Doğanay Bengisu Ateş Kimdir? Zafer Partisi'nde ki Görevi Nedir? Adnan Oktarcı mı?

Avukat Doğanay Bengisu Ateş Kimdir? Zafer Partisi'nde ki Görevi Nedir? Adnan Oktarcı mı?

Zafer partisinde üst düzey pozisyonda görevlendirilen Avukat Doğanay Bengisu Ateş'in Adnan Oktar'ın önünde dans ettiği videoları ortaya çıkması ardından, kim olduğu ve Adnan Oktar cemaatine mensup olup olmadığı merak konusu oldu.

AVUKAT DOĞANAY BENGİSU ATEŞ KİMDİR? 

Avukat Doğanay Bengisu Ateş, hem hukuk alanındaki başarıları hem de kültürel faaliyetlere katkılarıyla adından söz ettiriyor. Bilfen Koleji Fen Lisesi'nde yüzde 100 burslu olarak lise eğitimini tamamlayan Ateş, ardından Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Londra'da dil eğitimi alan ve bir süre orada yaşayan Ateş, öğrencilik yıllarında 8 farklı Avrupa Birliği projesinde Türkiye'yi temsil etti.

Doğanay Bengisu Ateş, avukatlık kariyerindeki başarılarıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ateş, özellikle Avrupa Birliği projelerindeki hukuki çalışmalarıyla tanınıyor. Danimarka'da bir Avrupa Birliği projesinde "Liderlik" konulu konuşmasıyla davet edilen Ateş'in, hukuk alanındaki uzmanlığı ve liderlik yetenekleri.

ZAFER PARTİSİ'NDE Kİ GÖREVİ NEDİR?

Avukat Doğanay Bengisu Ateş, siyasetle de iç içe geçmiş bir kariyere sahip. Zafer Partisi yönetiminde yer alan Ateş, politik arenada gösterdiği aktif rolle dikkat çekiyor. Zafer Partisi'ndeki görevi ve politik görüşleri hakkında daha fazla bilgi.

ADNAN OKTARLA İLİŞKİSİ NEDİR?

Adnan Oktar'ın karşısında dans edecek kadar yakın olan Avukat Doğanay Bengisu Ateş, Zafer partisine katılmasının ardından çokça gündeme geldi. Kendisinin Adnan Oktarcı oldup olmadığı ile ilgili net bir bilgi yok.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme