• Haberler
  • Spor
  • Azerbaycan Slovakya Maçı Canlı İzle! 14 Ekim Pazartesi

Azerbaycan Slovakya Maçı Canlı İzle! 14 Ekim Pazartesi

Azerbaycan ile Slovakya, UEFA Uluslar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Azerbaycan – Slovakya, UEFA Uluslar Ligi maçı, 14-10-2024 Pazartesi günü CBC Sport, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00.

UEFA Uluslar Ligi’nde henüz galibiyet alamayan Azerbaycan, Slovakya’yı konuk ediyor. Slovakya grupta topladığı 7 puanla liderlik mücadelesi veriyor. Oynadığı maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Slovakya, Azerbaycan deplasmanından puanlarla dönmek istiyor. Azerbaycan ise taraftar avantajını kullanarak Uluslar Ligi’nde ilk puanını almayı hedefliyor.

Uluslar C Ligi 1. Grupta İsveç, Slovakya, Estonya ve Azerbaycan gibi takımlar mücadele ediyor. Grubun dikkat çeken karşılaşmasında Azerbaycan, Slovakya’yı konuk ederken İsveç ve Estonya kozlarını paylaşacak. Azerbaycan oynadığı son 5 resmi karşılaşmada tek galibiyet alabildi. Slovakya ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Azerbaycan - Slovakya karşılaşmasını Rohit Saggi yönetirken yardımcılıklarını ise Morten Jensen ve Anders Olav Dale üstlenecek.

UEFA Uluslar Ligi’nde heyecan Azerbaycan - Slovakya karşılaşmasıyla devam ediyor. Mücadele bugün (14 Ekim) saat 19.00’da başlayacak ve Exxen ve CBC Sport üzerinden canlı yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme