• Haberler
  • Spor
  • Aziz Yıldırım ile Ali Koç Arasındaki Buzlar Eridi mi? Seçimden Sonra İlk Kez Bir Aradalar

Aziz Yıldırım ile Ali Koç Arasındaki Buzlar Eridi mi? Seçimden Sonra İlk Kez Bir Aradalar

Uzun yıllardır aralarında kırgınlık olan ve başkanlık seçimlerinde karşı karşıya gelip televizyon programında canlı yayında kozlarını paylaşan Aziz Yıldırım ile Ali Koç, seçimden sonra ilk kez bir araya geldi. Yıldırım ve Koç'un tokalaşması gündem olurken Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki buzlar tamamen eridi mi? sorusunun da sorulmasına neden oldu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun yıllar sonra ilk kez sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım' ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın buluşmasıyla başladı.

2018'de başkanlık koltuğunu Ali Koç'a kaptırdıktan sonra hiçbir toplantıya katılmayan Aziz Yıldırım, haziran ayındaki seçimden sonra buzları erittiği Ali Koç'la yeniden buluştu.

Yaklaşık 6 yıl sonra Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katılan Aziz Yıldırım alkışlarla karşılandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Nerede başkan" diyerek etrafa bakınırken, ilk anda fark etmediği Aziz Yıldırım'ın arkasında durduğunu görünce "Çok özür dilerim" diyerek sarıldı.

Ali Koç'un kendisini fark etmediğini gören ve gülümseyen Aziz Yıldırım, Ali Koç ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

İkilinin bir araya geldiği anlar, üyeler tarafından alkışlarla desteklendi.

Bakmadan Geçme