Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur kendini ihbar etti

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Hazine ve Maliye Bakanlığını, Gelir İdaresi Başkanlığını, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i etiketleyerek kendini ihbar etti.

Özellikle 2023 genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde aldığı konuklarla Türkiye’nin gündemine oturan ve kamuoyunda büyük ses getiren Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanlığını, Gelir İdaresi Başkanlığını, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i etiketleyerek “Lütfen (tekrar) beni inceleyiniz.” notunu paylaştı.

Son günlerde sosyal medya fenomenlerinin gösterişli yaşantıları, mal varlıkları gündemdeki yerini korurken Gazeteci Emre Erciş de Babala TV’nin kazançları ve verilen vergileri ve Oğuzhan Uğur’un “zengin yaşantısı” sürdüğünü ima eden paylaşımda bulundu.

Erciş paylaşımında, sosyal medya fenomenleriyle ilgili gelişmeleri daha fazla araştıran ve kamuoyuyla paylaşan gazeteciler Murat Ağırel, Emrullah Erdinç ve avukat Feyzal Altun’u da etiketleyerek Oğuzhan Uğur’un da üzerinde gidilmesi gerektiği imasında bulundu.

Erciş paylaşımında, “Sn. @OguzhanUgur, Babala TV olarak 2020 yılında zarar etmiş, 2021'de 211.365 TL kar ederek 52.841 TL çok sevdiğiniz devletinize vergi ödemişsiniz. 2022 yılında da 409.764 TL kar edip 94.245 TL vergi ödemişsiniz. Benim anlayamadığım bu kazançla 12 Milyon TL'lik bu araca nasıl biniyorsunuz? Eminim cevabı @feyzaltun @muratagirel ve @emrullaherdinc de benim kadar merak ediyordur...” ifadelerine yerdi.

 

Oğuzhan Uğur kendini ihbar etti!

 

Duruma sessiz kalmayan Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, paylaşımı alıntılayarak kendini ihbar etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığını, Gelir İdaresi Başkanlığını, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i etiketleyerek “Lütfen (tekrar) beni inceleyiniz.” notunu paylaşan uğur daha sonra yaptığı paylaşımda da, “Bir de kendimi aklamak gibi olmasın ama, yukarısı beni pek sevmez malumunuz =) yani bırak vergi kaçırmayı, arabayı yanlış kaldırıma park etsem akşamına düzeni bozdu diye a haberin mikrofon kablosuyla asarlar beni size bırakmazlar, ağzıma ölük ölük s…lar merak etmeyin” ifadelerine yer verdi.

Uğur, Vergi Müfettişleri Derneği tarafından verilen “Başarı Ödülü”nü de yine paylaşımın altına yorum olarak eklemesi dikkat çekti.

Bakmadan Geçme