• Haberler
  • Dünya
  • Bahçelerini kazan aile toplu çocuk mezarıyla karşılaştı!

Bahçelerini kazan aile toplu çocuk mezarıyla karşılaştı!

Bahçelerinde tadilat yapmak için kazan ailenin gördükleri dünyayı ayağa kaldırdı.

Bahçelerini kazan aile toplu çocuk mezarıyla karşılaştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birleşik Krallık’ta küçük bir kasabada yaşanan korkunç olay, tüm ülkeyi şok etti. Bahçelerinde basit bir tadilat yapmak isteyen bir aile, kazı sırasında onlarca çocuğun cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen yetkililer, durumu derinlemesine araştırmaya başladı ve keşfin ardındaki karanlık gerçeği ortaya çıkarmak için yoğun bir çalışma başlattı. Kasabanın sakinleri ise dehşete kapılmış durumda, geçmişten gelen bu korkunç sır tüm ülkenin gündemine oturdu.

Tadilat Kâbusa Dönüştü

Olay, İngiltere’nin sakin ve huzurlu kasabalarından birinde meydana geldi. Uzun zamandır oturdukları evlerinin bahçesinde bir tadilat yapmak isteyen aile, toprağın altından çıkan şok edici manzarayla karşı karşıya kaldı. İlk başta birkaç kemik bulan işçiler, kazıya devam ettikçe vahim tabloyu daha da net bir şekilde görmeye başladı. Bahçenin derinliklerinde onlarca küçük çocuk cesedi ortaya çıkarıldı.

Olayı hemen polise bildiren aile, büyük bir şok ve korku içinde yaşadıklarını anlattı. Ailenin başı olan 45 yaşındaki John Stevens, "Biz sadece bahçemizi yenilemek istedik. Ama böylesi bir kâbusla karşılaşacağımızı hiç düşünmedik. Şu an ne yapacağımızı bilemiyoruz, sanki bir korku filminin içindeyiz" diye konuştu.

Polis ve adli tıp uzmanları olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Bulunan cesetlerin sayısının en az 30 olduğu, ancak tam rakamın yapılacak detaylı incelemeler sonrasında netleşeceği belirtildi. İlk bulgulara göre, çocukların ölüm zamanının 19. yüzyıla kadar gittiği tahmin ediliyor. Bölgenin tarihî dokusu göz önüne alındığında, olayın kasabanın geçmişiyle ilgili karanlık bir sır taşıyabileceği düşünülüyor.

Yetkililer, bahçede yapılan kazılarda çocukların herhangi bir mezar taşına ya da işarete rastlamamış olmalarının, bu olayın gizli bir gömü ya da trajik bir olaya işaret edebileceğini belirtiyor. Adli tıp uzmanları, cesetlerde yapılacak otopsiler ve DNA testleriyle çocukların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Ancak uzmanlar, bunun zaman alacağını belirtiyor.

Bakmadan Geçme